Over mij, Joke Vermaning

Joke Vermaning

Over mij: ik ben werkzaam op een middelbare Vrije school  www.svszeist.nl  als docente Nederlands, docente Textiele Werkvormen en als remedial teacher en sinds het schooljaar 2015-2016 ben ik ook mentor van een 9e klas (is een 3e klas in het reguliere onderwijs).  In 2010 heb ik een tweejarige Masteropleiding gevolgd en mijn diploma gehaald: Special Educational Needs aan de Hogeschool Utrecht. Verder heb ik een opleiding tot Professional Coacher gevolgd en afgerond in april 2013.

Aangezien ik altijd al architectuur en styling heb willen doen, heb ik, just for fun,  een opleiding binnenhuisarchitectuur en styling gevolgd en afgerond in 2014.

In 2015 kwam daar nog de opleiding tot faalangstreductiecoach bij.

Een andere passie is natuurgeneeskunde. Meer informatie staat op de pagina “Spiritualiteit”

Als remedial teacher ben ik gespecialiseerd in het werken met Kurzweil 3000, tekst-naar-spraaksoftware, voor met name dyslectische leerlingen. www.lexima.nl

Verder verdiep ik mij in allerlei spirituele zaken, maar ben ik wel down-to-earth.

Ook hou ik ‘gewoon’ van huis-tuin- en keukendingen, ben ik dol op Italië, maar ook op Engeland, de high and afternoon teas, de Engelse tuinen en Miss Marple.

Ik had twee poezen, een dikke, luie rooie kater en een pittige slanke witte dame. De witte kat is inmiddels, 6 februari 2013 overleden. De rooie, Teigetje is twee jaar alleen geweest, maar sinds 2015 is er weer een dwergkonijntje toegevoegd, met de veelzeggende naam ‘Bailey’. Alle poezen en het konijn zijn overleden. Ik wilde geen huisdieren meer, maar uiteindelijk lopen er weer twee katten rond, dit keer als kitten gekomen en niet uit het asiel; Balou, een zwarte kater en Marie, een schilpadkat.

Jaren geleden had ik al een website, omdat ik ooit een praktijk natuurgeneeskunde aan huis wilde beginnen. Uiteindelijk koos ik ervoor om opnieuw het onderwijs in te gaan. De website bestond echter nog en ik besloot deze opnieuw leven in te blazen.

De naam van de website is veranderd  in Marerijcke. Ook mijn vorige website had overigens met de zee te maken en in het logo zit een zeemeermin. (zie ook de pagina over Marerijcke). 

Wat vindt u op deze site; leuke zaken, grappige, ontroerende zaken,  halfvolle glazen, i.p.v. halflege glazen. Zaken als uitstapjes, huis en tuin, spirituele zaken, hobby’s,  musea. Links naar leuke, mooie sites met tips, of nuttige links.

Waar het om gaat in dit leven is…waar ligt je focal point? Laat het leuke focal points zijn, die energiegevend zijn.

 

Joke Vermaning

Be passionate

LOVE

dream big

Be spontaneous

CELEBRATE