Huis en haard

“Dont dream your life, live your dream” is een mooie tekst die regelmatig opduikt. Of.. “My home is my castle” Niets zo fijn om bezig te zijn met huis, tuin, haard en katten.

Winkels.
Er is een scala van producten bij diverse doe-het-zelfzaken, wooncenters, tuincentra, maar ook zaken als de Action, Xenos, V&D en steeds meer winkels hebben producten voor elke budget. In ons Nederlandse klimaat zijn we vaak binnen.

Keuken.
De keuken is vooral een fijne plek voor koken, het bakken van taarten en cupcakes en andere lekkernijen. Het voordeel van een dichte keuken is weer dat je even de boel de boel kan laten als je visite hebt en de deur kan dichttrekken.Nog gezelliger is het als mensen met een glaasje of een kopje thee aan tafel met jou in contact staan in een open keuken en op een ongedwongen manier even kunnen bijkletsen. Iets typisch Hollands overigens.

Interieur en woondecoratie.
Interieurstyling, binnnenhuisarchitectuur en woondecoratie is onlosmakelijk verbondenĀ met je huis en met de personen die erin leven.

Huisdieren.
Katten, honden en andere dieren zijn leuk enĀ speels en aanhankelijk en verhogen dat comfortgevoel van huis, tuin en haard. Dit woonplezier kun je enorm verhogen.

Tuin.
De tuin wordt steeds meer het verlengde van de woonkamer en dus ook steeds belangrijker. Om de kilte en de regen te verdrijven zijn er serres, aanbouwen, tuinhaarden, waardoor ook de tuin, zelfs in ons klimaat langer en vaker gebruikt kan worden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.