workshops, kookclubjes en ander leuks.

Workshops

Voor veel workshops geldt dat er in alle provincies wel diverse aanbieders zijn. Dit soort workshops zijn het leukst om met een partner, maar vooral met vrienden en/of vriendinnen te doen. Een kwestie van googlen en je vindt in elke provincie wel iets. Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er wel een workshop in volgen, van zilveren sieraden in klei maken, schilderen, tuinworkshops, home and decoration workshops, vilten kettingen of zijden sjaals met vilt maken, tot en met van alles wat met eten of snoepen te maken heeft. Mocht je een smalle beurs hebben? Haal je inspiratie van internet, zoek afbeeldingen, nodig een paar vriendinnen uit en doe het bij jou of een ander thuis. Hieronder een aantal workshops. Zoek op internet wat je leuk vindt en doe het! Het is echt leuk!

Bonbons maken.  

http://www.bonbon.nl/ in Zutphen. De winkel is leuk, een oud pand in Zuthpen. Prachtig om te zien hoeveel soorten bonbons er zijn. De werkplaats is aan de winkel en zichtbaar, je kijkt dus de winkel in.

(Bruids)taart maken.

http://www.patissiers.nl/ De locatie in Reeuwijk is iets minder, namelijk in een pand op een industrieterrein. Femke doet dit wel heel leuk. De taarten zijn wel erg machtig en zoet. Je krijgt bij deze workshop een boekje met recepten.

Kookclubjes Geïnspireerd door alle tv-programma’s? Een kookclubje is echt leuk en aanmerkelijk goedkoper dan uit eten gaan. Doe dit met vrienden of vriendinnen of zoek op internet. Er zijn veel initiatieven en ook hier geldt, in elke provincie is er wel een kookclub waar je bij kunt. Vind je dat eng met vreemden….dat gaat vanzelf over, een paar keer bij elkaar gekomen, gezellig in de keuken kletsend, en je hebt er zo ineens een stel eet-vrienden bij, met wie je, in wisselende samenstelling, bij elkaar komt. Vind je dit nog steeds te eng? Probeer met een aantal vriendinnen af te spreken om bij toerbeurt bij iemand thuis te eten en te koken. Reuzeleuk!